avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum si unde se verifica istoricul salariilor fostului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum si unde se verifica istoricul salariilor fostului sot?

Buna ziua,
Cum pot verifica ce salarii a avut fostul sot, în ultimele 6 luni, de exemplu? Plateste pensie alimentara si il bănui ca nu.mi trimite cat e legal 25 % , dupa ce acum 3 ani l.am dat in judecata ptr majorare. Mentionez ca nu am avocat.
Unde ma adresez si daca e musai sa stie ca am facut asta, daca vreo institutie il anunta despre faptul ca vor fi dezvaluite aceste informatii.(daca reusesc sa fac rost de ele)
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:56, 7 Iunie 2018
Nu aveti cum sa aflati informatiile respective decat solicitand instantei sa faca adresa la locul de munca al fostului sot in cadrul unui nou dosar privind o eventuala majorare a pensiei de intretinere.
Solicitati instantei sa se adreseze ANAF-ului.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc ptr raspunsuri. O alta varianta care mi.a fost sugerata de catre cineva, deloc legala banuiesc, este sa rog o cunostinta care lucreaza la banca unde are el cardul de salarii si sa se uite pe istoricul salariilor lui. E cat se poate de ilegal, nu?
Multumesc
Binenteles. Ca si divulgarea informatiilor catre dvs.

Varianta legala este actiune de majorare a pensiei in instanta unde va fi obligat sa depuna dovada veniturilor pe ultimele 6 luni.

Daca ultima majorare a fost acum 3 ani e suficient intervalul si nu cred ca mai are fix aceleasi venituri ca in urma cu 3 ani.

Depuneti actiunea la judecatoria de la domiciliul minorului, timbrati cererea cu 20 lei si ar tb sa va puteti descurca singura, fara avocat.
Multumesc din suflet!
Si doar pe ultimele 6 luni pot cere? Se calculeaza 6 luni din momentul depunerii cererii?
M.am gandit si la anaf, dar din cate stiu am nevoie de un reprezentant, gen avocat. Daca merg pe varianta cu Anaf, sunt totusi date personale, il înștiințează si pe el?

Alte discuții în legătură

Cum i.mi pot recupera banii..? Dana030887 Dana030887 Ma numesc Ioana,am avut un proces penal in Germania pe care l.am castigat,am fost despagubita cu 34.500£,dar banii nu i.am putut lua niciodata pentru ca omul ... (vezi toată discuția)
Ce o sa mi se intample daca cineva a facut o plangere penala asupra mea pentru ca l.am lovit? Popescu Vlad Popescu Vlad Sunt minor am 14 ani si un coleg care are handicap in acte a spus intr.o zi profesorului ca nu am venit la scoala pentru ca m.am dus sa ma sinucid pentru ca ... (vezi toată discuția)
Pensie din strainatate siny siny Buna, incepand cu martie 2018 m.am repatriat in ro si primesc o pensie de urmaș dintr un stat ue. Am depus certificatul de rezident fiscal in ro incepand cu ... (vezi toată discuția)