Buna ziua,
Cum pot verifica ce salarii a avut fostul sot, în ultimele 6 luni, de exemplu? Plateste pensie alimentara si il bănui ca nu.mi trimite cat e legal 25 % , dupa ce acum 3 ani l.am dat in judecata ptr majorare. Mentionez ca nu am avocat.
Unde ma adresez si daca e musai sa stie ca am facut asta, daca vreo institutie il anunta despre faptul ca vor fi dezvaluite aceste informatii.(daca reusesc sa fac rost de ele)
Multumesc anticipat!
Nu aveti cum sa aflati informatiile respective decat solicitand instantei sa faca adresa la locul de munca al fostului sot in cadrul unui nou dosar privind o eventuala majorare a pensiei de intretinere.
Multumesc ptr raspunsuri. O alta varianta care mi.a fost sugerata de catre cineva, deloc legala banuiesc, este sa rog o cunostinta care lucreaza la banca unde are el cardul de salarii si sa se uite pe istoricul salariilor lui. E cat se poate de ilegal, nu?
Multumesc
Multumesc din suflet!
Si doar pe ultimele 6 luni pot cere? Se calculeaza 6 luni din momentul depunerii cererii?
M.am gandit si la anaf, dar din cate stiu am nevoie de un reprezentant, gen avocat. Daca merg pe varianta cu Anaf, sunt totusi date personale, il înștiințează si pe el?
Pensie din strainatate
siny
Buna, incepand cu martie 2018 m.am repatriat in ro si primesc o pensie de urmaș dintr un stat ue. Am depus certificatul de rezident fiscal in ro incepand cu ... (vezi toată discuția)