avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale avizarea primariei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

avizarea primariei

buna ziua, daca o societate comerciala functioneaza pe baza propriei raspunderi este necesar si avizul primariei locale?
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 16:04, 2 Noiembrie 2009
Depinde de domeniul de activitate al acelei societati!
B-)
este un magazin cu materiale de constructii
In primul rand o societate nu poate functiona in baza declaratiei pe propria raspundere, ci trebuie inregistrata la Registrul Comertului.
am un certificat constatator eliberat in baza declaratiei pe propria raspundere inregistrata si atesta ca firma indeplineste conditiile de functionare specifice pentru fiecare cod caen
Este intradevar o probelama destul de veche, dar se pare ca Primariile au castigat. Mai castiga si iei niste bani din asta, si nu sunt putini.

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare i.i. cardase cardase Care sunt actele necesare ce se depun la primarie pentru obtinerea autorizatiei de funtionare la o intreprindere individuala? De asemenea, as dori sa mai ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei cladirii din garaj in magazin KandyK KandyK Ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a schimba destinatia cladirii , si ce amenda pot lua pentru nerespectarea DT,ce a fost intocmita pt anexa garaj insa ... (vezi toată discuția)