avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Obtinera de certificat fiscal de la primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Obtinera de certificat fiscal de la primarie

Buna ziua,
Deoarece am constatat ca realitatea nu corespunde cu ceea ce am vazut in CF colectiv in extenso, as dori sa vad daca respective persoana plateste la fisc impozit pe ceea ce detine - in cazul de fata este vb despre case.
In acest sens singurul document in care pot vedea ptr ce constructii,respectiva persoana plateste impozit, este certificatul de atestare fiscala.
Cum as putea sa obtin un astfel de certificat ?
Sau ce document oficial ar mai fi, pe care sa-l pot obtine si consulta ptr ce constructii se plateste impozit.
Suspicionez ca, vazand CFcolectiv in expenso , nu regasesc anumite constructii.
Constructiile in cauza, au fost ridicate acum cel putin 15 ani.
De asemenea am inteles ca, desi s-a comis un furtde la stat, fapta se prescrie in 3 sau 5 ani
Deci daca constructiile au fost ridicate acum cel putin 15 ani, si intr-adevar se constata ca nu s-a platit impozit pe ele, respectiva persoana va tre sa acite impozitul pe ceea ce nu a declarat doar ptr ultimii 3 -5 ani ............avantaj NEPLATITORUL DE TAXE SI IMPOZITE
Multumesc ptr un eventul raspuns
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate constructie balcon din 1996 ad75ria ad75ria In anul 1997 am achizitionat un apartament situat la parter, apartament care are un balcon construit de vechiul proprietar.In 1996 constructia a inceput fara ... (vezi toată discuția)
Constructia unei case mici Ramona 2009 Ramona 2009 buna.Am cumparat acum 3 ani a casa 138mp cu constructie de 37 mp.Deoarece casa era veche am hotarat sa construim alta,dar din pacate am dat peste un arhitect ... (vezi toată discuția)
Talon auto ridicat de politie pentru folii pe geamurile din fata mariantimis mariantimis buna ziua prieteni mi-au ridicat talonul auto pt. folii pe geamurile din fata tre sa merg la rar? nu stiti daca nu platesc amenda rar imi da talonul inapoi si ... (vezi toată discuția)