avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Talon auto ridicat de politie pentru folii pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Talon auto ridicat de politie pentru folii pe geamurile din fata

buna ziua prieteni mi-au ridicat talonul auto pt. folii pe geamurile din fata tre sa merg la rar? nu stiti daca nu platesc amenda rar imi da talonul inapoi si tre sa platesc si la rar cat?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:31, 5 Iunie 2012
trebuie sa mergi la RAR sa iti faca constatare si sa iti puna stampila pe dovada inlocuitoare a certificatului de inmatriculare ptr conformitatea geamurilor. costa 120 lei din cate am vazut prin alte postari. restituirea certificatului de inmatriculare nu este conditionata de plata amenzii dar aceasta iti va veni la administratia financiara odata cu impozitul pe masina sau alte impozite pe care le platesti.
Am sunat si mi-au spus ca e 80 de lei ptr folii,treaba e ca cineva mi-a spus ca mai trebuie sa dau 80 si la ridicarea de la Udriste!-sper ca nu e adevarat!
in mod normal nu trebuie sa mai platesti. te duci la udriste cu dovada stampilata de RARsi iti ridici certificatul de inmatriculare. ca sa te convingi poti da un telefon, nu te mananca nimeni :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala lucianviorel lucianviorel Aseara ma intorceam de la tara si intr-o comuna de langa orasul meu era o masina de politie. Cand m-am apropiat de ea o domnisoara (cred, dupa varsta) politist ... (vezi toată discuția)
Amenda geamuri față cu folii RazvanG91 RazvanG91 Buna tuturor, Am mare nevoie de parerea unui expert in legatura cu o speta. Cazul este in felul urmator : Ieri in jurul orei 17 am fost oprit din mers in ... (vezi toată discuția)
Recuperare talon auto suspendat sanhwy sanhwy Mi-a fost retinut talonul auto de catre politia rutiera pentru foliile auto aplicate pe geamurile fata (stanga - dreapta). Am precizat agentului constatator ca ... (vezi toată discuția)