avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transfer la cerere pentru functionarii publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transfer la cerere pentru functionarii publici

va rog sa imi spuneti cum pot rezolva urmatoarea problema; am cerut transferul in interesul serviciului, dar m-i s-a spus ca nu vor fi de acord. eu locuiesc la mai mult de 40 km de locul actual de munca. Primaria din localitatea unde locuiesc a scos la concurs un post si am depus o cerere. conform legii ar fi un transfer la cerere. Am nevoie de acordul primariei unde lucrez acum? Pentru ca, verbal, am fost instiintata ca daca vreau sa plec pot sa-mi dau demisia ca nu voi primi transferul pentru ca nu mi-am indeplinit atributiile din fisa postului(nu mai vorbesc de felul cum am fost tratata...)

Alte discuții în legătură

Demisie mihaita10 mihaita10 Buna ziua, Sunt functionar public, consilier superior la o primarie si nu sunt pe aceiasi \"lungime de unda\" cu sefu....el spune ceva, eu ii spun ca nu e ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere ContSters359110 ContSters359110 Buna ziua, sunt functionar public la o institutie publica si s-a ivit un post mai aproape de locuinta mea, o primarie organizeaza concursul de ocupare a ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere angel 21 angel 21 Buna ziua! Sunt functionar public de executie clasa I la o primarie si as dori sa ma transfer la o alta primarie la funtia de secretar comuna, care a devenit ... (vezi toată discuția)