Buna ziua,
Sunt functionar public, consilier superior la o primarie si nu sunt pe aceiasi "lungime de unda" cu sefu....el spune ceva, eu ii spun ca nu e legal si nu se poate si de aici e gata scandalul. Nu se mai poate asa si vreau sa-mi dau demisia. Intrebarea este: daca dupa 1/2 an gasesc un post similar pot sa particip la concurs ca superior sau trebuie sa o iau de la capat pe un post de debutant? Multumesc anticipat!
Nu trebuie sa o luati de la inceput in cazul unui concurs la care postul este scos la nivel superior. Daca insa postul este scos la concurs de debutant, in acest caz o luati cu examenele din treapta in treapta si va trebuie multa vreme pentru a ajunge din nou la superior. Dar nu este necesar sa va dati demisia. Puteti cere sefului sa fiti mutat intr-un alt compartiment ori va puteti transfera pe acelasi post la o alta institutie ori primarie din tara. Nu dati satisfactia sefului de a va da demisia daca stiti ca nu sunteti vinovat.
mihaita10
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Multumesc mult Justitiarul711. De mutat nu are cum avnd in vedere ca sunt singurul care lucrez si stiu cu ce se "mananca" o cerere de finantare la un proiect (indiferent de sursa de finantare). O sa incerc varianta cu transferul dar pana rezolv o sa mai indur " laudele" sefului.
Functie publica
boilaa
În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)