avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cautiune contestatie CNSC
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cautiune contestatie CNSC

Am formulat o contestatie pe care am inaintat-o la autoritatea contractanta si la CNSC chiar in ziua in care au intrat in vigoare prevederile OUG nr. 45/ 2018, adica in data de 4 iunie.
CNSC printr-o adresa imi solicita constituirea unei cautiuni.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
- mai pot constitui cautiunea daca n-am facut-o in termenul de contestare si n-am depus recipisa odata cu contestatia?
- pot pierde cautiunea daca se va respinge contestatia, in ce conditii o pot pierde?

multumesc pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)
Termen constituire garantie buna conduita anjinsan anjinsan Buna Ziua, Am contestat o solutie de respingere a unei oferte. Odata ajunsa contestatia la Comisia de Solutionare, aceasta ne solicita sa depunem dovada ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de urgenta 19/2009-ref. la achizitiile publice aura calin aura calin Buna seara, am trei aspecte neclare: -termenul pentru introducerea contestatiei la CNSC s-a modificat? -depunerea contestatillor la CNSC, in contextul ... (vezi toată discuția)