avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... infractiune?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

infractiune?

Buna ziua. In urma cu 8 ani am savarsit infractiunea de conducerea a unui autovehicul pe drumurile publice in stare de ebrietate. Mi s-a intocmit dosar penal si am fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare. La momentul savarsirii infractiunii, lucram in cadrul MAPN. La sfatul politistilor si al apropiatilor, am declarat pe tot parcursul anchetei ca sunt fara ocupatie, in caz contrar crezand ca voi fi dat afara de la serviciu. Cu putin inainte de a se pronunta sentinta, am demisionat. Va rog sa imi spuneti daca am comis vreo infractiune prin faptul ca am ascuns unde lucrez. Si daca da, mi se mai poate intampla ceva dupa 8 ani? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters476555 , utilizator 10:33, 9 Iunie 2018
Nu vi se mai poate intampla nimic.
Multumesc pentru raspuns. As mai avea ceva de adaugat. Dupa cum am scris mai sus, am fost trecut in rezerva prin demisie. Daca ar fi fost anuntata unitatea militara sau eu as fi raportat situatia, as fi fost trecut in rezerva in baza altei litere din statutul cadrlelor militare. Dupa 8 ani se mai poate face vreo ancheta sau se mai poate schimba ceva ? Multumesc si imi cer scuze pentru insistenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactivare ContSters248480 ContSters248480 Buna ziua, Sunt subofiter in rezerva, dupa ce am demisionat in 2008. As dori sa stiu daca exista o posibilitate de a deveni, din nou, cadru militar ... (vezi toată discuția)
Angajat mapn - dosar penal cernat liliana cernat liliana daca in timp ce esti angajat in cadrul mapn, in urma unei contraventii ai cazier mai poti ramane angajat al armatei? instanta a decis ca pedeapsa 5 luni cu ... (vezi toată discuția)
Pensia militarã pentru ofiþerii în rezervã cristel padurean cristel padurean Am fost elev al ªcolii militare de Ofiţeri activi N.Bălcescu din Sibiu în perioada 1975-1978. Am lucrat în armată în perioada 1978-1993, an în care am ... (vezi toată discuția)