avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program de vizita

Buna ziua!
Am si eu cateva intrebari. In momentul in care hotararea tribulalului este urmatoarea:
": Admite apelul declarat împotriva sentinţei civile nr.XSchimbă în parte sentinţa apelată în sensul că: Respinge ca neîntemeiat capătul de cerere privind stabilirea domiciliului minorului F la tată. Stabileşte reclamantului următorul program de vizitare a minorului F: prima si a treia săptămână din lună, în weekend de sâmbătă ora 10,00 până duminică ora 18,00, cu luarea copilului si aducerea înapoi la domiciliul mamei; în perioada sărbătorilor de iarnă şi a sărbătorilor Pascale câte o săptămână, iar în perioada vacanţei de vară, câte două săptămâni."

1) luna aceasta cand trebuie sa mearga tatal sa ia copilul pentru programul de vizitare?
Tatal doreste sa ia copilul in aceeasi perioadaca ca si cu un an in urma, pentru a putea avea copilul la el atat pentru onomastica bunici paterne cat inclusiv pentru ziua de nastere a tatalui. Mama spune ca nu i-l va da atunci si ca o sa il anunte ea cand sa vina sa il ia.
2) conform hotararii de mai sus pentru saptamanile de vizita din cadrul vacantei de vara, iarna paste, este la latitudiea tatalui cand va merge sa ia copilul, sau este obligat sa se supuna doleantelor mamei?

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala minor 2 ani maria21032012 maria21032012 Buna ziua, daca am primit rapunsul acesta in urma ordonatei, pot deja sa aplic decizia instantei? sau sunt obligata sa astept o hartie care sa ateste lucrul ... (vezi toată discuția)
Modificare program de legaturi personale cu minorul Florin111 Florin111 In fapt ,acum un an am primit urmatorul program:''Obliga pe parata sa permita reclamantului sa aiba legaturi personale cu minorul , in sensul de a-l vizita la ... (vezi toată discuția)
Interpretare program de vizitare al tatalui TatianaM TatianaM In anul 2006 am divortat de fostul sot,cu care am un copil minor.Tutela mi-a fost incredintata in Anul 2007s-a pronuntat sentinta si programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)