asa cum v-am explicat pe 28 oct,am primit o noua citatie la rutiera ieseana,dar de aceasta data scrie si data presupusei usoare tamponari...5 septembrie 2009.asa cum m-au sfatuit dna av m.vasilescu si dl cioan,am cautat inscrisuri,martori si am gasit urmatoarele...cautind site-ul de locuri de munca de unde patronul firmei sustine ca are cv sotului,care nu corespunde decit ca adresa,in rest nimic nu este adevarat la activitate profesionala,am gasit faptul ca acest angajator a postat anuntul de angajare sofer pe data de 8 septembrie 2009,valabil pina pe 14 septembrie 2009.Cu alte cuvinte,sotul s-ar fi prezentat la un interviu cu mult inainte ca anuntul de angajare sa fie postat!diferenta de 3 zile intre presupusa usoara tamponare si anuntul angajatorului...Poate fi acesta un punct in favoarea noastra?
pentru ca asa cum agentul sustine ca cv este al sotului,asa putem arata ca postarea anuntului de angajare este ulterioara accidentului...va multumesc
multumesc.da sint eu martor-in ziua respectiva faceam cumparaturi pentru inceputul gradinitei cu sotul si copilul,iar in acest timp ne-a sunat si socrul...
Va rog sa continuati discutia in cadrul topicului deschis in 28 octombrie. Este greu pentru oricine sa citeasca "partea a doua" si sa va dea un raspuns fara sa fi citit si celalalt topic. Voi inchide acest topic.
Va multumesc pentru intelegere!