avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înmatriculări auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculări auto

Vreau sa cumpăr o masina de la cineva,nu este proprietar in acte,si nu îmi poate da fiscal....nu scrie instrainat pe talon si va rămîne așa....facem doar vinzare cumpărare....pot circula cu ea așa?
Cel mai recent răspuns: Rexharison , utilizator 12:39, 11 Iunie 2018
Conform modificari survenite lla legislatia rutiera si intrate in vigoare de la 20 mai a.c. daca nu sunteti proprietarul vehiculului si nu detineti documente justificative-la eventual eveniment in trafic sau control va asumati responsabilitatea sa fiti sanctionat sa se retina documentele auto si placutele de inmatriculare
De unde stie politia că eu am cumpărat acel autoturism?Poate mi l a lasat să îl folosesc

ynocentta a scris:

Conform modificari survenite lla legislatia rutiera si intrate in vigoare de la 20 mai a.c. daca nu sunteti proprietarul vehiculului si nu detineti documente justificative-la eventual eveniment in trafic sau control va asumati responsabilitatea sa fiti sanctionat sa se retina documentele auto si placutele de inmatriculare

Asta se poate întîmpla oricînd,nu neapărat după 90 de zile?

Rexharison a scris:

De unde stie politia că eu am cumpărat acel autoturism?Poate mi l a lasat să îl folosesc

ynocentta a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înmatriculare auto fără fiscal User96 User96 Salut ! Am o problema de curând am achiziționat o masina dar la finalizarea contractului de v/c nu am primit fiscal. Urmând in zilele următoare sa ma ... (vezi toată discuția)
Fiscal auto Sxzilles Sxzilles Vreau sa cumpar o masina si as dorii sa stiu ce lege s-a dat in 2018. Precizez ca proprietarul nu are fiscal la masina,pot circula in continuare pe aceleasi ... (vezi toată discuția)
Intrebare cirnu cirnu Bună seara,am și eu o întrebare dacă îmi cumpăr o mașină și o trec la impozit pe sectorul de care aparțin și circul cu autovehiculul tot pe numele ... (vezi toată discuția)