avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

Buna ziua, acum aproape 3 luni am avut un accident auto in urma caruia 2 persoane au avut nevoie de spitalizare, vinovatul fiind eu.initial am luat legatura cu victimile chiar i-am vizitat la spital dar dupa aceea am fost anuntat de catre ei prin sms ca si-au luat un avocat caci urmeaza sa ma dea in judecata.de atunci nu mai stiu nimic.
Intrebarea e cum as putea afla daca ei m-au dat in judecata?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: alexgeorge91 , utilizator 22:31, 11 Iunie 2018
O sa fiti citat la adresa de domiciliu.
Daca fapta se incadreaza la Vatamare corporala din culpa, ei depunand plangere, o sa fiti citat si in cursul urmaririi penale.
Ultima modificare: Luni, 11 Iunie 2018
AvTudor_com, utilizator
In cat timp de la producerea accidentului ar trebuii sa fiu citat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri victima de asigurator cyan cyan X a fost implicat intr-un accident cu victime acum 2 ani. cei din autoturismul lui au stat in spital intre 2 si 14 zile ,inclusiv el, 2 zile. acum, a fost ... (vezi toată discuția)
Accident rutier mikiutza mikiutza In urma cu aproape 2 ani am avut un accident de circulatie cu victime !Eu ma aflam la volanul masinii mele iar pe aceeasi directie de mers, se deplasa un ... (vezi toată discuția)
Accident rutier-spitalizarea elena200620 elena200620 buna seara am fost implicata intrun accident rutier cu victima victima a stat spitalizata timp de zile.eu inca mai sunt eleva si am inteles ca este posibil sa ... (vezi toată discuția)