avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... eroare expediere mesaj privat
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

eroare expediere mesaj privat

Intampin probleme in expedierea mesajelor in privat. Puteti rezolva aceasta eroare interna?
Cel mai recent răspuns: Turlicuta , utilizator 01:57, 12 Septembrie 2018
Buna ziua,

Ce anume se intampla cand incercati sa trimiteti mesajul privat? Ne-ar ajuta o descriere a problemei, precum si o descriere a sistemului dvs. (folositi google chrome?, folositi windows? sau scrieti de pe un telefon mobil?).

Multumesc.
Cand doresc sa trimit mesaj prin intermediul mesageriei private apare mesajul: EROARE INTERNA: Administratorii au fost deja sesizați și vor lua măsuri pentru remedierea acesteia în cel mai surt timp. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Aceeasi problema o am indiferent daca scriu de pe telefonul mobil sau de pe calculator prin google chrome sau internet explorer.
Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
Avocat Preda Carmen , Avocat
Aceeasi problema o intampin si eu.
Incercati sa ii scrieti unui consultant sau unui utilizator obisnuit? Inteleg ca problema apare doar in anumite cazuri. Am vrea sa le identificam exact.

Multumesc.
Aceasi problema o intampin in toate cazurile: consultant, utilizator, moderator, administrator. Mai mult de atat, in cazul meu, eroarea a aparut de sambata. Deci de 4 zile nu pot sa expediez mesaje prin intermediul mesageriei private. Speram intr-o remediere cat mai rapida a acestei situatii.
Va multumim

Alte discuții în legătură

Eroare expediere mesagerie privata Avocat Preda Carmen Avocat Preda Carmen Intampin probleme in expedierea mesajelor prin intermediul mesageriei private. Cand doresc sa trimit mesaj apare mentiunea: EROARE INTERNA: Administratorii au ... (vezi toată discuția)
Vizualizare dosar fiscal anaf mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: ma loghez pe site-ul anaf cu certificatul digital, accesez aplicatia dosar fiscal, dar imi apare ... (vezi toată discuția)
Reclama se afiseaza peste butoanele de navigare in forum! ana-cer ana-cer Buna ziua, reclama afisata chiar deasupra topicurilor apare mai jos cu cateva randuri, chiar peste meniul cu \\"Ultimele intrebari\\", \\"Recomandate\\", ... (vezi toată discuția)