Ce anume se intampla cand incercati sa trimiteti mesajul privat? Ne-ar ajuta o descriere a problemei, precum si o descriere a sistemului dvs. (folositi google chrome?, folositi windows? sau scrieti de pe un telefon mobil?).
Cand doresc sa trimit mesaj prin intermediul mesageriei private apare mesajul: EROARE INTERNA: Administratorii au fost deja sesizați și vor lua măsuri pentru remedierea acesteia în cel mai surt timp. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Aceeasi problema o am indiferent daca scriu de pe telefonul mobil sau de pe calculator prin google chrome sau internet explorer.
Incercati sa ii scrieti unui consultant sau unui utilizator obisnuit? Inteleg ca problema apare doar in anumite cazuri. Am vrea sa le identificam exact.
Aceasi problema o intampin in toate cazurile: consultant, utilizator, moderator, administrator. Mai mult de atat, in cazul meu, eroarea a aparut de sambata. Deci de 4 zile nu pot sa expediez mesaje prin intermediul mesageriei private. Speram intr-o remediere cat mai rapida a acestei situatii.
Va multumim