avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Reclama se afiseaza peste butoanele de navigare in ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Reclama se afiseaza peste butoanele de navigare in forum!

Buna ziua,
reclama afisata chiar deasupra topicurilor apare mai jos cu cateva randuri, chiar peste meniul cu "Ultimele intrebari", "Recomandate", "Urmarite", "Intrebarile mele", si peste butoanele de acces la cele mai noi 4 pagini din forum. Dupa cateva schimbari de ecrane, reclama se pozitioneaza la locul ei si totul e normal. Dar mi s-a intamplat deja de 3 ori ca am intrat pe forum si n-am putut folosi meniul amintit mai sus.

Va rog sa verificati de ce se intampla asta si sa remediati problema.
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2013
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 20:22, 14 Martie 2013
Buna ziua,

Ce browser folositi?

Multumesc.
Buna seara deja,
mi s-a intamplat ce v-am spus initial pe calculatorul de la servici, unde se foloseste Internet Explorer. Acasa folosesc Google Chrome si nu s-a intamplat.
Ultima modificare: Joi, 14 Martie 2013
ana-cer, moderator
V-am intrebat pentru ca presupun ca e vorba despre setarile calculatorului cu pricina. O varianta ar fi sa stergeti cache-ul si cookie-urile browserului respectiv. In teorie, ar putea rezolva problema. Daca nu se rezolva, va rog sa-mi spuneti si putem incerca o alta solutie.

Multumesc.
Va multumesc, o sa incerc maine si revin cu rezultatul.
O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu se posteaza raspunsul ContSters109653 ContSters109653 Am o problema. Raspund, dau publicare dar raspunsul nu se posteaza . Am apelat atunci la un tertip. Am deschis alt ecran, am postat un semn grafic am dat ... (vezi toată discuția)
Eroare expediere mesaj privat Avocat Preda Carmen Avocat Preda Carmen Intampin probleme in expedierea mesajelor in privat. Puteti rezolva aceasta eroare interna? (vezi toată discuția)
Probleme cu mesajele citite A. Ionut A. Ionut Am observa ca azi dimineata dar si mai devreme toate mesajele care erau marcate ca citite dintr-o data au aparut bifate (cu galben) ca si cum ar fi venit ... (vezi toată discuția)