avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Probleme cu mesajele citite
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Probleme cu mesajele citite

Am observa ca azi dimineata dar si mai devreme toate mesajele care erau marcate ca citite dintr-o data au aparut bifate (cu galben) ca si cum ar fi venit raspunsuri noi, cu toate ca nu e asa. Ce se intampla? Sunt greu de urmarit raspunsurile noi daca se "strica jucaria" =D> Am patit-o numai eu?:-/
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 21:47, 21 Aprilie 2008
probabil e o problema a browser-ului pe care il folositi.
ati incercat sa goliti cache-ul? de regula, este in tools / internet options... sau tools / clear private data, in functie de browserul folosit, internet explorer sau firefox.

astept detalii.
la mine nu se intampla asa.
da...si mie mi s-a parut ciudat...e prima data cand mi se intampla si am ceva vreme de cand intru pe forum de la acelasi calculator zi de zi. o sa golesc si cache-ul. Folosesc firefox.
Si la mine s-a intamplat vineri, am golit cache si si-a revenit... Azi e la fel #-o .... Nu prea mai am ce goli ca nu am folosit calculatorul de vineri :-/
a mai patit cineva problema asta? acum cateva minute am patit la fel. care e secretul? :)
deci, ai golit cache-ul si degeaba?
o sa vedem maine ce si cum.
acum nu prea in vin in minte explicatii. :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Topic citit/ necitit Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu De ceva timp nu mai pot sa vad daca am citit sau nu un subiect, pentru ca raman toate \'galbene\'. De ce? (vezi toată discuția)
Topic necitit/citit Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Ajutati-ma si pe mine, va rog! Dupa ce citeam un topic, dreptunghiul galben (topic necitit) se facea alb (topic citit). Acum nu se mai face alb. Ce si cum sa ... (vezi toată discuția)
Administrator de site elga50 elga50 Ajutoooor!!! Nu e niciun administrator de site care sa se priceapa la soft ca m-au innebunit patratelele galbene care nu se mai decoloreaza. (vezi toată discuția)