avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... topic citit/ necitit
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

topic citit/ necitit

De ceva timp nu mai pot sa vad daca am citit sau nu un subiect, pentru ca raman toate 'galbene'.
De ce?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 11:42, 29 Mai 2009
Mie mi se intampla invers; de cateva zile vad doar patratele gri
Poate vor sa ne ameteasca si sa vedem in curand doar stelute verzi :happy:
aceasta este o gluma si sper sa fie luata ca atare ;)
Si mie mi se intampla. Si atunci sterg cookie-urile.
Cookie ? De unde, cum?
Daca folositi Firefox, puteti sterge cookie-urile din Tools / Clear private data - bifati Cookies si se sterg.
In internet explorer, incercati Tools / internet options / delete cookies

Ar trebui ca problema sa fie rezolvata. La inceput, toate mesajele or sa apara ca fiind necitite. Ulterior, pe masura ce le cititi, ar trebui sa ramana necicite doar cele noi, pe care nu le-ati parcurs inca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citesc un subiect si apare ca necitit Adriantot Adriantot Cand citesc un subiect in forum sau dau un raspuns la acel subiect , la parasirea lui trebuie sa apara ca subiect citit. De obicei asa se intampla , dar acum ... (vezi toată discuția)
Administrator de site elga50 elga50 Ajutoooor!!! Nu e niciun administrator de site care sa se priceapa la soft ca m-au innebunit patratelele galbene care nu se mai decoloreaza. (vezi toată discuția)
Topic necitit/citit Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Ajutati-ma si pe mine, va rog! Dupa ce citeam un topic, dreptunghiul galben (topic necitit) se facea alb (topic citit). Acum nu se mai face alb. Ce si cum sa ... (vezi toată discuția)