avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezmembrarea unui teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezmembrarea unui teren

Buna ziua......am vandut un teren intravilan .....cumparatorul ne-a platit dezmembrarea,Ne-am inteles ca atunci cand sunt gata actele (dezmembrarea)sa vina sa achite contravaloarea terenului si sa trecem acel teren pe el.Numai ca actele sunt gata din luna februarie si el numai vine cu restul banilor,ne tot amana.....
1.Actele de dezmembrare sunt valabile un an?
2.putem vinde altcuiva(noi asa ne-am inteles care se razgandeste pierde banii,daca se razgandeste el pierde banii care i-a dat ptr dezmembrare,daca ne razgandim noi ii platim dezmembrarea)
Noi nu putem astepta dupa el pana are el chef sa vina cu banii......in conditiile acestea trebuie sa ii inapoiem banii?
multumesc ptr raspuns anticipat

Alte discuții în legătură

Valabilitate acte robidana robidana Buna ziua......am vandut un teren intravilan .....cumparatorul ne-a platit dezmembrarea,Ne-am inteles ca atunci cand sunt gata actele (dezmembrarea)sa vina sa ... (vezi toată discuția)
Antecontract locuinta clubbero1 clubbero1 Buna seara! Vreau sa cumpar un apartament nou cu \"prima casa\". Proprietarul imobilului are acte pentru teren si constructie, dar nu are dezmembrarea pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren in rate marfan marfan Buna ziua, E vorba de un precontract de vanzare cumparare catorva parcele de teren alaturate. Se plateste un avans, apoi in mod regulat cate o rata timp de ... (vezi toată discuția)