avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valabilitate acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valabilitate acte

Buna ziua......am vandut un teren intravilan .....cumparatorul ne-a platit dezmembrarea,Ne-am inteles ca atunci cand sunt gata actele (dezmembrarea)sa vina sa achite contravaloarea terenului si sa trecem acel teren pe el.Numai ca actele sunt gata din luna februarie si el numai vine cu restul banilor,ne tot amana.....Asi eu o intrebare:
1.Actele de dezmembrare sunt valabile doar un an ?Adica daca in termen de un an nu facem contract vanzare-cumparare va trebui sa facem din nou dezmembrarea?

Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 14:09, 12 Iunie 2018
Nu. Dezmembrarea este si rămâne valabilă pana la noi demersuri funciare. Adică comasare terenuri sau alte dezmembrari
topograful ne-a spus ca actele sunt valabile doar un an.......
va multumec pentru raspuns!o zi buna!
Sunt si aici experți topografi. Căutați unul si intrebati L in privat.

robidana a scris:

topograful ne-a spus ca actele sunt valabile doar un an.......
va multumec pentru raspuns!o zi buna!


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrarea unui teren robidana robidana Buna ziua......am vandut un teren intravilan .....cumparatorul ne-a platit dezmembrarea,Ne-am inteles ca atunci cand sunt gata actele (dezmembrarea)sa vina sa ... (vezi toată discuția)
Comasare teren cumparat de la vecin (care nu mai vrea sa plateasca dezmembrarea+iesirea din indiviziune) m1ha1 m1ha1 Buna ziua, Recent am cumparat o proprietate (casa+teren) cu o parte din teren achizitionata de fostii proprietari de la un vecin. La notar mi s-a transmis ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de v-c ContSters740 ContSters740 Buna ziua Vin si eu cu rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema: 2 persoane au terenuri (arabil intravilan) lipite. Au convenit sa "schimbe" intre ... (vezi toată discuția)