avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lege trotuar in jurul institutiilor de invatamant
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lege trotuar in jurul institutiilor de invatamant

Buna ziua,
As dori sa stiu daca exista vreo lege care obliga Primaria ca in jurul institutiilor de invatatmant (gradinite, scoli) sa existe trotuar special amenajat pentru impiedicarea iesirii copiilor pe carosabil.
Cazul de fata: in fata unei gradinite din Sectorul 6, Primaria a acordat locuri de pacare pe trotuarul din fata gradinitei. In fiecare zi, dimineata si dupa amiaza, parintii si copiii fac slalom printre masini, pe carosabil.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ridicare mașină Madali13 Madali13 Bună ziua! În ziua de 05.12.2018 am observat când am venit de la serviciu că îmi dispăruse mașina parcată în fața curții comune, unde locuiesc. ... (vezi toată discuția)
Parcarea masinilor la bloc Chri Chri Buna ziua. Blocul in care stau are 4 etaje si 2 scari, fiind al doilea de la strada. Se intra pe o straduta lata doar cat o banda rutiera de drum public. De o ... (vezi toată discuția)
Abuz - amenda pentru circulatie pe trotuar Mihaela_2011 Mihaela_2011 Buna ziua, Azi dimineata circulam cu masina pe trotuarul din zona Bdul Basarabia incercand sa gasesc un loc de parcare. Mentionez ca pe trotuarul respectiv ... (vezi toată discuția)