avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ordin de protectie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ordin de protectie

Buna ziua. As dori sa stiu cam cat ar costa un ordin de protectie, in cate zile se elibereaza, pe ce baza se poate elibera si daca e bun improtriva amenintarilor verbale. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 16:49, 11 Iunie 2018
Costurile nu le puteti afla decat de la avocatul pe care doriti sa il angajati deoarece poate exista o diversitate...
Nu e ceva sablon.

Analiza cazului o va face acelasi avocat putand sa va spuna exact dupa consultatia juridica concreta si ce sanse aveti mai 8nainte de a deschide procesul.
Dacă amenințările conduc la crearea unei stări de pericol, iar aceasta poate fi dovedită, veți putea obține un astfel de ordin. ... Ca și timp, costuri și alte amănunte contactați un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie nicu_dumitru90 nicu_dumitru90 cum porocedez sa obtin un ordin de restrictie impotriva fostului sot suntem despartiti de 3 ani si ma strans de gat si ameninta continuu pe mine si prietenul ... (vezi toată discuția)
Ordin de protectie AlexandraAleAle AlexandraAleAle Buna ziua! Am avut o relație cu un barbat din București in urma careia a rezultat 1 copil. Din cauza neînțelegerilor si a agresiunilor, abuzurilor psihice ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea speta, si sper fara rautati din partea ... sterea sterea buna ziua, am urmatoarea speta, si sper fara rautati din partea colaboratorilor. In anul 2012 am cunoscut in barbat in aceeasi lerioada in care bagam divortul. ... (vezi toată discuția)