avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Va adresez urmatoarea intrebare: din 01 feb 2018 nu mai lucrez.am aflat ca sunt insarcinata si ar trebui sa nasc cam februarie 2019.pot beneficia de indemnizatie crestere copil? Inainte de februarie 2018 nu am avut intrerupere la cotizare. Sau as putea achita ceva pentru perioada fara contract de munca pentru a beneficia? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Indemnizația crestere copil Cris-liana Cris-liana Am lucrat in ultimi 2 ani ,14 luni la 3 firme diferite.in momentul in care am ramas însărcinată am renuntat la munca,deci de 9 luni nu lucrez.am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Luiza.G Luiza.G Buna ziua, am absolvit liceul pe data de 29.05.2020, eu frecventand cursurile la zi. Sunt insarcinata in 5 luni in prezent, iar eu la inceputul lui noiembrie ... (vezi toată discuția)
Pentru creșterea copilului AlexandraLarisa AlexandraLarisa Bună. As dori sa întreb, eu am lucrat din 18 Ianuarie 2018, am rămas însărcinată în Februarie și am născut pe 2 Noiembrie, am avut concediu de 126 ... (vezi toată discuția)