avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se aplica Legea protectiei datelor personale in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se aplica Legea protectiei datelor personale in asociatiile de propietari ?

Buna ziua,
Cum se aplica Legea protectiei datelor personale in asociatiile de propietari? Cum se asigura siguranta datelor personale de catre asociatiile de propietari? Ce obligatii au asociatiile de propietari.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:54, 13 Iunie 2018
Pana nu apare regulamentul de aplicare se pot exprima opinii pro si contra
Trebuie avut in vedere disp Decizia nr. 90/2006 a ANSPDCP (autoritatea care se ocupa de protectia datelor cu caracter personal):
Art. 1 - Notificarea prelucrării datelor cu caracter personal nu este necesară în următoarele cazuri:
c) când prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la proprietarii sau chiriaşii unui imobil folosit în comun este efectuată de către asociaţiile de proprietari sau de locatari, în exercitarea drepturilor şi obligaţiilor stabilite prin lege, în scopul administrării acelui imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea drepturilor pacientului ttnkmn ttnkmn Buna ziua! Sunt medic de familie si, ca urmare a unor controale operative desfasurate de sistemul de asigurari de sanatate, am fost chemat la Corpul de ... (vezi toată discuția)
Liste asociatie de propietari si gdpr paulica_67 paulica_67 ASOCIATIA NOASTRA DE PROPIETARI UTILIZEAZA UN PROGRAM DE CALCULATOR DE GESTIUNE A CHELTUIELILOR ,PENTRU CARE A PLATIT O LICENTA DE FUNCTIONARE. CONFORM NOILOR ... (vezi toată discuția)
Copie dupa cartea de identitate la pensiuni AntiSecretare AntiSecretare Am fost la o pensiune din Cluj-Napoca si mi s-a cerut cartea de identitate. Dar nu au fost notate doar datele, ci i s-a facut o copie (nu am vazut copia, nu ... (vezi toată discuția)