avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara permis a unui moped
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara permis a unui moped

Buna ziua! Sunt foarte disperata... prietenul meu a fost prins conducand un moped fara permis de conducere si casca de protectie. A fost dus la sectie, iau luat declaratie, a semnat-o si dupa a doua zi a dus actele mopedului si nu i-au mai spus nimic... ce se va intampla? Va fi judecat? Va primi doar amenda?? Va rog mult spuneti-mi ce i se va intampla... sunt foarte ingrijorata si speriata
Cel mai recent răspuns: Denisuca13 , utilizator 13:55, 14 Iunie 2018
Doar atunci cand a fost prins si a doua zi doar a lasat actele si atat
El va mai fi chemat la politie? Ce se va intampla in continuare ?
Banuiesc ca a fost audiat in calitate de martor.
Daca există probe din care să rezulte bănuiala rezonabilă că a săvârşit fapta pentru care s-a început urmărirea penală in rem, organul de up o sa dispuna ca urmărirea penală să se efectueze în continuare faţă de el, moment de la care dobandeste calitatea de suspect.
Atunci o sa fie citat.
Daca o sa se constate existenta vreunuia din cazurile care impiedica punerea in miscare si exercitarea actiunii penale se va dispune clasarea.
Ultima modificare: Joi, 14 Iunie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Adica daca se va dovedi ca nu e vinovat si ca nu a vrut sa faca asta va scapa sa ajunga sa fie judecat?
El este cel care conducea mopedul in momentul in care a fost oprit

Alte discuții în legătură

Suspendare + nr rosi expirate robertgeorge robertgeorge Buna ziua, am fost prins astazi dimineata de catre politia romana, cu permisu suspendat dupa data de 17 \"a expirat dovada de 4 zile\" si m-a prins cu o ... (vezi toată discuția)
Prins cu numere expirate Ssj4 Ssj4 Buna seara , am mare nevoie de un raspuns cat mai concret ... Deci , in luna octombrie anul trecut , am fost prins cu numere rosii expirate de cateva ore ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am condus fara permis, proprietarul masinei a stat ... Michelle200012 Michelle200012 Buna seara! Am condus fara permis, proprietarul masinei a stat langa mine in masina. Am fost oprit catre Politia, am mers cu viteza 20km/h. Amandoi am fost ... (vezi toată discuția)