Am primit plicul cu decizia unei contestatii de viteza in localitate (102km/h) , dar nu scrie nimic de suspendarea permisului. In decizia primita scrie ca mi s-a respins plangerea, 9 puncte de amenda si valoarea amenzii, nu scrie nimic de ridicarea permisului. Ce trebuie sa fac ? Trebuie sa predau permisul?
Daca formulati apel puteti depune permisul in termen de 15 zile de la pronuntare.
Adica? Pe instiintare scrie cu drept de apel 30 de zile de la data 29.05.2018. Trebuie sa astept sa treaca aceste 30 de zile si apoi sa duc permisul in termen de 15 zile?
Termenul de apel de 30 de zile nu are legatura cu termenul de 15 zile in care se returneaza permisul.Cred ca raspunsul meu amterior a fost suficient de clar.Daca faceti apel permisul se depune in termen de 15 zile de la pronuntare(cand se termina procesul si se pronunta hotararea ) si nu de la comunicare.Daca nu faceti apel permisul il puteti depune tot in termen de 15 zile care curg de la comunicarea hotararii la domiciliul dvs.
Ce inseamna?
vladyoyo97
S-a afisat rezultatul la o contestatie si nu stiu ce inseamna si ce ar trebui sa fac? Sanctiunea de baza este :”9 puncte penalizare, 1305 lei amenda si ... (vezi toată discuția)