avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rezultat contestatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rezultat contestatie

Am primit plicul cu decizia unei contestatii de viteza in localitate (102km/h) , dar nu scrie nimic de suspendarea permisului. In decizia primita scrie ca mi s-a respins plangerea, 9 puncte de amenda si valoarea amenzii, nu scrie nimic de ridicarea permisului. Ce trebuie sa fac ? Trebuie sa predau permisul?
Cel mai recent răspuns: vladyoyo97 , utilizator 17:46, 15 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Evident ca daca a fost respinsa contestatia se aplica sanctiunea contraventionala dispusa prin procesul verbal contestat.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iunie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Evident ca daca a fost respinsa contestatia se aplica sanctiunea contraventionala dispusa prin procesul verbal contestat.

Va multumesc! Urmatoarea intrebare este: trebuie sa returnez carnetul dupa cele 30 de zile de la apel sau pot si acum?
Daca formulati apel puteti depune permisul in termen de 15 zile de la pronuntare.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca formulati apel puteti depune permisul in termen de 15 zile de la pronuntare.

Adica? Pe instiintare scrie cu drept de apel 30 de zile de la data 29.05.2018. Trebuie sa astept sa treaca aceste 30 de zile si apoi sa duc permisul in termen de 15 zile?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Termenul de apel de 30 de zile nu are legatura cu termenul de 15 zile in care se returneaza permisul.Cred ca raspunsul meu amterior a fost suficient de clar.Daca faceti apel permisul se depune in termen de 15 zile de la pronuntare(cand se termina procesul si se pronunta hotararea ) si nu de la comunicare.Daca nu faceti apel permisul il puteti depune tot in termen de 15 zile care curg de la comunicarea hotararii la domiciliul dvs.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iunie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Alte discuții în legătură

Ce inseamna? vladyoyo97 vladyoyo97 S-a afisat rezultatul la o contestatie si nu stiu ce inseamna si ce ar trebui sa fac? Sanctiunea de baza este :”9 puncte penalizare, 1305 lei amenda si ... (vezi toată discuția)
De cand curge termenul de 15 zile de predare a permisului in cazul respingerii plangerii, daca mi s-a dat si termen de apel de 30 zile? user77 user77 Buna ziua, Am facut contestatie impotriva procesului-verbal contraventional potrivit caruia se constata ca am trecut pe culoarea rosie la semafor. Acum ... (vezi toată discuția)
Predarea permisului de conducere isomeone isomeone Buna seara! Desi am citit cam tot ce se putea pe forum, gasind pareri impartite cu privire la acest subiect, indraznesc sa deschid un subiect nou de ... (vezi toată discuția)