avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce inseamna?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce inseamna?

S-a afisat rezultatul la o contestatie si nu stiu ce inseamna si ce ar trebui sa fac? Sanctiunea de baza este :”9 puncte penalizare, 1305 lei amenda si suspendarea 29.05.2018
Ora estimata: 08:30
Complet: C2
Tip solutie: Respinge plângerea
Solutia pe scurt: Respinge plângerea formulată de petentul Croitoru Vlăduţ Ionuţîmpotriva intimatului Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău. Menţine procesul verbal de contravenţie seria PBCX nr. 127880 din 16.07.2017. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, apel care se depune la Judecătoria Oneşti. Pronunţată în şedinţă publică azi, 29.05.2018.
Document: Hotarâre 29.05.2018

“permisului pentru 90 de zile” am fost oprit cu 102 km/h in localitate si dupa incheierea procesului au afisat pe portalul judecatoriei urmatoarele:”
Cel mai recent răspuns: vladyoyo97 , utilizator 20:39, 30 Mai 2018
A respins plangerea contraventionala formulata. Puteti face apel in 30 zile de la data primirii hotararii. In cazul in care nu doriti sa mai atacati hotararea, asteptati sa treaca cele 30 zile (apel), legalizati hotararea si predati permisul.

Va multumesc! Cand trebuie sa platesc amenda ca sa ma incadrez in cele 48 h sa platesc jumatate? Si cand pot sa dau examinare ca sa reduc perioada la 30 de zile de suspendare si ce ar trebui sa am la mine? Va multumesc!
Ana Maria Coman a scris:

A respins plangerea contraventionala formulata. Puteti face apel in 30 zile de la data primirii hotararii. In cazul in care nu doriti sa mai atacati hotararea, asteptati sa treaca cele 30 zile (apel), legalizati hotararea si predati permisul.

Nu se poate sa predau permisul cand imi ajunge hotararea acasa ca sa scap mai repede?

Ana Maria Coman a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se formuleaza un apel lauriancului lauriancului buna ziua ,va rog mult sa ma ajutati cu un sfat cu privire la introducerea unui apel,deoarece nu stiu cum se formuleaza si nu am posibilitatea financiara sa ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie predat permisul ? ku990 ku990 Tip solutie: Respinge plângerea Solutia pe scurt: Respinge plângerea formulată de petentul Iordache Gilbert Adrian Ionuţ, în contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie andrei-adrian-constantin andrei-adrian-constantin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu ce as mai putea face in astfel de situatie: In luna iunie, anul acesta am fost surprins de aparatul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)