Buna ziua!
Am lucrat pana acum 8 luni la o firma, unde ocupam o functie ce necesita un anumit atestat profesional. Persoana care a preluat sarcinile mele, a dobandit acest atestat, dar firma nu poate sa se foloseasca de aceasta persoana, pentru ca, are cazier. Fosta firma se foloseste de atestatul meu (exista o copie la dosarul meu ca fost anagajat) si de numele meu, eu fiind in continuare reprezentantul acesteia... Am aflat de acesta situatie si drept sa spun, ma deranjeaza, pentru ca pe toata perioada in care am activat acolo, institutia abilitata sa urmareasca si sa controleze activitatea pe care o coordonam, la controalele desfasurate la sediul fostei firme, nu a avut reprosuri. Acum, nu stiu cum se coordoneaza in interiorul firmei si am indoieli in ceea ce priveste coordonarea si desfasurarea activitatii. La momentul plecarii mele din firma, am anuntat reprezentantii institutiei de control, cei drep, verbal. Cum sa procedez ca fosta firma sa nu se mai foloseasca de atestatul si numele meu in acest caz?
Sesizati firma care v-a acordat atestatul in scris, cu nr. de inregistrare/ data despre situatia existenta in acest moment. O copie a sesizarii dvs. o puteti trimite si firmei care apeleaza la ilegalitatea respectiva.
Sesizarile se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.