Buna ziua,
In anul 2012 am sustinut examenul la disciplina PIDO, cu acordul profesorului titular de curs, la o alta data decat cea stabilita pentru examen, In luna august 2012 am sesizat cadrul didactic si Decanatul, nota nefiind trecuta in catalog. Mi s-au dat asigurari ca situatia se va rezolva. Discutiile au fost purtate atat pe Email( sesizarea a fost facuta pe Email) cat si telefonic, Decanatul spunandu-mi ca va lua legatura cu profesorul de curs pentru a fi trecuta nota in catalog. Un an mai tarziu, in 2013, raspunsul a fost altul'' lucrarile nu sunt pastrate decat 1 an de zile'', desi sansele de promovabilitate la acest examen erau de 100%. Acum, m-am reinscris la facultate si incerc sa fiu repusa in drepturi, nu vreau sa imi asum greselile profesorilor si sa sustin alte 11 examene-restante credit. Ce mijloace juridice pot uzita pentru a-mi apara drepturile? Cum poate fi sanctionat profesorul de curs care nu a trecut nota in catalog? Orice idei, sugestii imi sunt de mare folos. Mii de multumiri!