avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Facultate - profesorul nu mi-a trecut nota in catalog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Facultate - profesorul nu mi-a trecut nota in catalog

Buna ziua.Sunt stundent, si o doamna profesoara nu mi-a trecut o nota la secretariat.Din cauza asta eu nu pot sa trec in anul urmator si nu pot primi camin.Nota o am trecuta in carnet cu semnatura dansei,dar nu mai pot face nimic.

ce pot face? o pot da in judecata?
Cel mai recent răspuns: Obliterate , utilizator 22:19, 7 Octombrie 2010
Faceti memoriu la decan, la rector, la minister, trebuie sa rezolvati, mai ales ca aveti dovada!
Domnule student,

Prefesorul, adica subsemnatul, te indeamna ca impreuna cu doamna Profesoara sa mergeti la secretariatul facultatii sa va treaca nota. Apoi rezolvati de la sine toate problemele.
Bafta!
am fost sa imi trec nota,si cei de la secretariat mi-au spus ca nu pot sa mai treaca acuma,decat in sesiunea de iarna.Din cauza ca nu am nota,eu sunt trecut ca amant.Doamna prodecan, mi-a spus ca nu poate sa mai faca nimic acuma,sa fac cerere de credite in avans.Pe care se pare v-a trebui sa le platesc mai tarziu.Eu in iarna sunt obligat sa imi iau examenele, pentru care cer credit in avans.In caz contrar o sa raman anul II.De 3 zile stau la cozi pentru camin,insa in zadar.Ne trimit dupa semnaturi, cei care ar trebui sa ne semneze,nu vor si ne trimit la secretariat. Este dreptul meu sa primesc camin,trebuia sa am de pe data de 1,nu sa stau in ploaie pentru nimic. Pe langa asta nu pot merge nici la cursuri,pentru ca trebuie sa stau la coada. Astazi doamna care se ocupa de cazari,s-a ocupat doar de fete pentru ca,cum zice dansa sunt mai cuminti si altele.Sunt locuri in camin,dar nu vrea sa le dea.

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Octombrie 2010
Obliterate, utilizator
Cred ca doamna Profesoara, cat si Prodecan(a) sunt inconstiente. Lucreaza in favoarea studentilor? NU!! Doamna avocat are dreptate. Urmati acele sfaturi, urgent!
solicitati o audienta la decan si solicitati sa vi se rezolve problema.

Alte discuții în legătură

Examene restanta... simpleway simpleway Sunt studenta in anul 1 la Litere. Am o profa, care incearca nervii tuturor studentilor care trec pe mana ei. Am dat la ea a 3-a restanta si am picat-o. Oare ... (vezi toată discuția)
Secreatara nu vrea sa imi treaca in adeverinta de licenta nota de la proba 1 NClaudiu31 NClaudiu31 Am abosolvit facultatea si am vrut sa ma inscriu la Master la alta universitate. Din pacate adeverinta primita de la facultate ce inlocuieste diploma de ... (vezi toată discuția)
Abuz profesor universitar Mari.Maria2009 Mari.Maria2009 Sunt studenta la o facultate de stat, unde exista o doamna profesoara care considera ca, picand cat de multi studenti, isi dovedeste calitatile profesionale. ... (vezi toată discuția)