avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Chistoce aprinse care aterizeaza de la vecin, la mine ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Chistoce aprinse care aterizeaza de la vecin, la mine in balcon

Buna ziua. Ne-am mutat de curand intr-un apartament la bloc, pe care il vom plati 30 de ani. Vecinul de deasupra noastra arunca atat chistoacele inca aprinse cat si chibriturile de la balcon. Azi am gasit pervazul cu uma de arsura, acolo unde a picat chistocul aprins. E vara si tinem toata ziua geamul deschis, iar daca afia vantul, muc tigarii poate ateriza in balcon si asta e risc de incendiu. In plus cainele lor, care e probabil batran si bolnav, nu mai reuseste sa ajunga pana afara, si isi face nevoile.la noi in prag. O tentativa de discutie civilizata a rezultat intr-o mojicie si am parasit.rapid zona. Va rog sa ma ajutati :'(. Oamenii sunt neandertali, nu ma pot intelege cu ei. Se poate face ceva, sau trebuie sa ma obisnuiesc, cu urina in prag si chistoace si scrum in balcon?

Alte discuții în legătură

Am dreptul la aer ? aeg aeg Locuiesc la etajul 10 al unui bloc din bucuresti. Ori de cate ori vreau sa deschid ferestrele, imi invadeaza casa un aer care miroase a excremente de pisica ... (vezi toată discuția)
Haideti sa scriem povesti! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Istoria lui Yakov-povestitorul Binecuvântat şi slăvit fie numele Domnului peste lumea pe care El a facut-o prin voia Sa! Am să vă spun acum o poveste. ... (vezi toată discuția)
Poezii care ne-au mangaiat sufletul de-a lungul timpului... Andreea-Ionescu Andreea-Ionescu Am deschis acest topic din dorinta de a se posta aici poezii care v-au marcat in evolutia Dvs. ca personalitate. In spatele fiecarei poezii, poem, exista o ... (vezi toată discuția)