avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ștergere istoric din Biroul de Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ștergere istoric din Biroul de Credit

Bună ziua !
Pot fi șterse informațiile istoricului meu bancar dacă creditul făcut de mine a fost cesionat sau vândut unei societăți de recuperare, iar în momentul de față plătesc creditul prin executare silită ?
Vă mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Prescriptie vs executare silita Felicitad Felicitad Buna seara! Am facut un credit in 2005 cu plata ratelor pe o perioada de 10 ani. In septembrie anul trecut, 2015, creditul ar fi fost achitat. Din pacate, ... (vezi toată discuția)
Executat silit apoi cesionat mgyom mgyom Salut, Ar dori un raspuns la o intrebare. Am luat un credit auto in 2008 de la o banca pe care dupa un timp nu l-am mai putut plati din motivul ca am fost ... (vezi toată discuția)
Credit cesionat de banca catre firma de recuperare cordis claudia cordis claudia stiu cresc.a s-a mai scris despre acest subiect dar nu am reusit sa ma lamuresc.am un credit de nevoi personale cu ipoteca din 2007 cu care mi-am construit ... (vezi toată discuția)