avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Doresc sa vand o masina de pe societate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Doresc sa vand o masina de pe societate

Buna ziua, am o intrebare , ce documente sunt necesare pentru vinderea unui auto de pe socitate, specific acte in original, si unde. multumesc

Alte discuții în legătură

Documente auto retinute, recarosare auto? csokatu77 csokatu77 Am fost prins cu masina (opel astra 2000) cu numere din spania, verificarea expirata. Mi-au luat toate actele spaniole, si mi-au dat o dovada cu drept de ... (vezi toată discuția)
Cu marfa pana in grecia monii23 monii23 Buna ziua. O firma, dar nu de transport, ci pe cont propriu trebuie sa duca marfa inapoi storno in grecia. Trece masina cu soferul prin Bulgaria si ... (vezi toată discuția)
Lipsa politei rca in original Simatrading Simatrading Buna ziua, Este obligatorie prezentarea originalului politei rca organelor de control? Exista posibilitatea de ridicarea placutelor de inmatriculare ale auto ... (vezi toată discuția)