avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Parcari Cluj-Napoca
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Parcari Cluj-Napoca

Buna ziua,
Am o problema legata de parcare. Mi-am depus cerere pentru un loc de parcare, in parcarea care este alocata bloculu si scarii mele. Din pacate nu am primit parcare deoarece toate sunt platite... intrebarea mea este: Cum poate un vecin de pe strada paralela sa primeasca un loc de parcare in fata blocului meu, iar eu cel care sta la adresa, primesc in alta parte, unde nu am vizibilitate si nu apartine de parcarea alocata blocului si scarii mele. Tin sa precizez ca vecinul care ocupa parcarea are masina de la firma, nu e masina sa. Anii trecuti cand eu am avut masina pe firma am zburat primul din parcare, cand vecinii si-au platit abonamentele! De ce acum nu se mai aplica aceeasi regula? Tin sa precizez ca in parcarea care apartine blocului, doar 3 masini sunt a celor ce locuiesc in bloc, iar restul sunt proprietari de la alte adrese.... Cum se poate rezolva aceasta problema. Am facut sesizare la primaria orasului - rezolvata favorabil, dar mi-au dat parcare tot in alta parte.... cum pot sa obtin parcare in fata blocului, nu in alta parte?
Ultima modificare: Luni, 18 Iunie 2018
CDT86, utilizator

Alte discuții în legătură

Monopolizarea spatiului din fata, spatele si lateralul blocului alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Locuiesc intr-un bloc situat pe colt, in Ors Pantelimon. Primarul nu ia nici o masura impotriva vecinilor ce ocupa spatiul din jurul blocului. Unde pot ... (vezi toată discuția)
Bloc ramas fara parcare FPopa FPopa Buna ziua, Situatia pe care o propun atentiei domniilor voastre arata astfel: Locuim intr-un bloc turn cu doua scari, 100 apartamente, langa Gara Iasi, la ... (vezi toată discuția)
Distanta intr-un loc de parcare ContSters245970 ContSters245970 Buna ziua ma numesc M.Bogdan si am o intrebare.Am parcare platita in fata blocului ,am luato de la un vecin care nu o platise ,bineinteles nu ia prea convenit ... (vezi toată discuția)