avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema DRPCIV 2 dosare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema DRPCIV 2 dosare

Buna ziua, Am o problema legata de serviciul regim permise din Calarasi. Mai exact am depus un dosar pentru examinarea teoretica si practica pentru categoria B, am fost admis la proba teoretica si sunt programat la proba practic intr-o luna. Problema este in felul urmator: Astazi am fost pentru depunerea inca unui dosar spre examinare, categoria A2. Doamna de la chiseu nu a putut sa imi preia dosarul pe motivul: "Nu merge programul ca deja esti inscris la noi.". In baza legii nu am gasit nicaieri ca nu pot sa mai depun un dosar daca am deja unul spre examinare la ei. Mai mult decat atat, le-am cerut sa ma sterga din examinarea categoriei B, pentru a putea adauga A2-ul, nici aceasta nu s-a putut. Este a treia oara cand urmeaza sa fiu examinat pentru cat. B, eu daca nu pot lua aceasta categorie nu mai pot sustine niciodata examenul pentru A2? Ce trebuie sa fac in acest caz? Multumesc

Alte discuții în legătură

Redobandire permis sky_yo_sky sky_yo_sky buna ziua si o intrebare legata de sustinerea examenului auto la sala ,daca eu am avut toate categoriile B,C,E,D pot sa le sustin pe toate in aceiasi zi daca ... (vezi toată discuția)
Înregistrarea video a examenului auto Lic S Lic S Ca martor la examenul auto, proba practică (orașul), ai dreptul de a filma traseul persoanei care susține proba? Dacă da, în ce condiții? (vezi toată discuția)
Problema examen auto tuyuk18 tuyuk18 Buna seara.Am si eu o problema si as vrea sa stiu cam ce as putea face.Am facut scoala de soferi in orasul Sibiu, eu fiind dintr-un oras apropiat.Pana aici ... (vezi toată discuția)