Buna ziua..am o intrebare..va rog sa ma lamuriti...lucrez la o firma numai de sezon din 2010 lucrez in fiecare vara la o terasa..anul acesta..mai exact saptamana trecuta am semnat statul de plata si am vazut ca eram pontata cu 2 zile adica 16 ore...eu am avut luna Mai intreaga adica 20 de zile lucrate...de ce scrie numai atat? Banii i-am luat intregi..dar totusi numai 16 ore? Afecteaza cumva contractul de munca sau orice? Mentionez ca am contract de 8 ore..chiar daca lucrez 13-14 ore pe zi..va multumesc frumos..o zi placuta.
In rest...nu scrie decat atat..ca am lucrat 2 zile pe luna Mai...care e smecheria?de ce scrie numai atat? Am intrebat patronul mai devreme si mi-a spus ca el nu stie...ca s-ar putea sa am contract de zilier...ce inseamna asta?
8 ore?
dorderacu
e legal ca lucrand in mass media sa fiu pontat doar pentru orele in care sunt in emisie?
( am 3 ore de emisie, dupa care mai stau 1 ora -2 sa mai pregatesc ... (vezi toată discuția)
Zile libere
IORDAN ELENA
buna seara,
va rog sa-mi spuneti cu cate zile libere se recompenseaza o zi lucrata de sambata, duminica sau sarbatoare legala?sau mai bine zis, 8 ore inseamna ... (vezi toată discuția)