avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbarea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbarea permisului de conducere

Ce acte imi trebuie pentru schimbarea permisului de conducere Algerian in permis romanesc fiind cetatian roman .
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:35, 19 Iunie 2018
Permisele de conducere din Algeria nu pot fi preschimbate in Romania, trebuie sa faceti scoala de soferi in RO si sa sustineti examen ptr obtinerea unui permis de conducere romanesc. Algeria nu face parte dintre tarile semnatare ale Conventiei de la Viena din 1968 si permisele nu pot fi preschimbate.


[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere permis de conducere pentru cetatean argentinian Maxi82 Maxi82 Buna ziua,ca cetatean argentinian este valabil permisul de conducere eliberat in Argentina sau este necesar sa am permis eliberat in Romania si sa fac scoala ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea permisului de conducere din uk in romanesc Ciobanuliviuvasile Ciobanuliviuvasile Va rog sa ma informa- ti cu privire la schimbaria permisului de conducere Englezesc(UK) in cel ROMANESC ,cu specificaria ca l-am preschimbat de oarece am ... (vezi toată discuția)
Permis unguresc bulvaif bulvaif Buna Ziua. Acum 2 zile am primit Permisul de Conducere Auto din Ungaria unde am obtinut categoriile B si C+E. Problema este ca si in Romania am un Permis ... (vezi toată discuția)