avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită domiciliu procesual
Discuție deschisă în Executare silită

domiciliu procesual

Buna ziua, prin natura meseriei am venit la un moment dat in contact cu o persoana care, aflu dupa 5 ani ca are datorii la statul roman si continui sa primesc pentru persoana respectiva, pe adresa mea, numita in comunicarile respective, adresa procesuala sau adresa de corespondenta, instiintari inclusiv de la Judecatorie(in ultima era trecut domiciliu procesual-cabinet avocat....ori chiar nu sunt avocat si nu mi-am facut cabinet acasa). Imi puteti spune, va rog, care este modalitatea prin care sa nu mai primesc aceste instiintari?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2018
cristina.maria, utilizator

Alte discuții în legătură

Scoatere din evidenta locativa goto goto Buna ziua! Am urmatorea problema. Am cumparat un apartament in 2007 de la o persoana, sa ii zicem M. Inainte de a cumpara apartamentul, acolo au locuit fiica ... (vezi toată discuția)
Amenda expert adema1980 adema1980 In cazul neprimirii comunicarii de la instanta privind numirea expertului intr-o cauza, acesta primeste la urmatorul termen amenda pentru nedepunere expertiza. ... (vezi toată discuția)
Adresă de domiciliu procesual Lancer Lancer Domiciliu Procesual Intenționez să trimit instituției parchetului de pe lângă judecătoria X o adresă prin care să solicit a se retine ca domiciliu ... (vezi toată discuția)