avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice procedura achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

procedura achizitii publice

Buna ziua!
Sunt presedintele unei comisii de achizitii publice intr-o procedura de atribuire prin cerere de oferte, furnizare, suma este de 505.000 ron. Nu am nici experienta in domeniu si nici pregatire de specialitate. De aceea nu stapanesc foarte bine etapele care trebuie parcurse conform legislatiei. Va rog sa ma ajutati comunicandu-mi pasii care trebuie parcursi legal cu respectarea termenelor, incepand de la aprobarea bugetului de catre minister si pana la intrunirea comisiei pentru deschiderea ofertelor.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionut c , utilizator 10:13, 3 Noiembrie 2009
La suma pe care o aveti estimata (presupun ca este fara TVA) in cazul unui contract de furnizare nu va incadrati la cerere de oferta; trebuie sa faceti licitatie (vezi art. 124 din OUG 34/2006).
Cu scuzele de rigoare revin cu o modificare la mesajul initial. Este vorba de doua achizitii publice: una de furnizare suma 138.000 RON si una de lucrari 505.000 RON ambele fara TVA.
Va multumesc pentru intelegere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii prin cerere de oferte ionut c ionut c Buna ziua! Sunt presedintele unei comisii de achizitii publice intr-o procedura de atribuire prin cerere de oferte, contract lucrari, suma este de 505.000 ron ... (vezi toată discuția)
Anunt de participare vs. cerere de oferta melcsy melcsy care este diferenta intre anunt de participare si cererea de oferta? (vezi toată discuția)
Achizitii publice - proiect cu fonduri europene euangajat euangajat Am o intrebare legata de achizitiile publice. Sa spunem ca o institutie publica face achizitii de peste 15.000 Euro, intr-un proiect cu fonduri europene. ... (vezi toată discuția)