avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratia TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratia TVA

Buna ziua,
Ca urmare a controlului efectuat de ANAF se stabileste ca nu am stabilit corect TVA de plata (am platit mai putin). Noi contestam acest lucru si in instanta. Fiscul intre timp pe baza raportului de control opereaza in fisa platitorului, diminuandu-ne TVA de rambursat.
Intrebare: Sunt obligata sa operez si eu in D300 la rd.38? Din cate stiu eu, nu. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Societatii x srl i se anuleaza codul de tva la cererea asociatilor Ginagi Ginagi Situatia de fapt: Societatii X SRL i se anuleaza codul de TVA conform art. 316, alin (11), lit. a) – e), lit.g sau h) din Legea 227/2015 privind Codul ... (vezi toată discuția)
Declaratia 300 Doina B Doina B Buna ziua! Cu scuzele de rigoare pt simplitatea intrebarii, nu-mi este clar ce trebuie sa trec la randurile 17.1 sub TOTAL TAXA COLECTATA, respectiv 27.1 ... (vezi toată discuția)
Tva import platit in vama-d300, factura livrare cu taxare inversa cetina cetina Buna ziua, Am urmatoarele intrebari: 1. TVA-ul platit in vama pt. un import de marfa din Ucraina, unde anume se evidentiaza in D300? Acest TVA trebuie sa ... (vezi toată discuția)