avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Schimbare certificat de nastere la un minor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Schimbare certificat de nastere la un minor

Buna ziua , cu hotararea de la tribunal poate sa se reprezinte tatal copilului la primarie sa schimbe certificatul de nastere daca are copie de buletin de la mama copilului ?

Alte discuții în legătură

Copil nascut in italia si nu are certificat de nastere zama cristian zama cristian Buna ziua. Un copil nascut in Italia, dintr-o relatie de concubinaj, cu ambii parinti romani, copilul este recunoscut de tata, este inregistrat la nastere cu ... (vezi toată discuția)
Pot sa schimb certificatul de naștere? Yiruma Yiruma Buna Ziua!! O intrebare am si eu.... Pot schimba adresa din certificatul de naștere al copilului meu minor? Fata este înregistrata pe adresa tatălui ei dar ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil la varsta de 18 ani (infiere) ContSters285710 ContSters285710 Buna ziua.Eu sunt recasatorita.Anul acesta copilul meu face 18 ani si vreau sa ii schimb numele,sa treaca pe numele sotului actual.Intrebarile mele sunt ... (vezi toată discuția)