Buna ziua,
Am avut trei catelusi, de talie mica, o pechineza si doi corciti, pe care i-am crescut de cand s-au nascut, din 2010 si pana acum trei luni. Mai exact, casa si curtea apartineau mamei si aceasta a vandut casa in martie. Cel care a cumparat casa i-a zis mamei mele sa ii lasam lui cateii, fiindca ii sunt dragi si are el grija de ei, in continuare.
Crescandu-i de mici, i-am iubit extraordinar, i-am vaccinat, catelusa am sterilizat-o, i-am spalat, le-am administrat tratament antipurici si tot felul de tratamente, cand a fost nevoie. inainte de a-i lasa pe mana acestui dobitoc care a cumparat casa si care m-a asigurat-de cate ori il sunam sa-l intreb-ca ii iubeste ca pe copiii lui si le da mancare zilnic si apa, l-am sunat sa-l intreb de vreo cateva ori, pentru a ma asigura ca sunt bine, el de fiecare data punea aceeasi placa ca le duce taica-su mancare si apa zilnic. L-am crezut pe cuvant, ca se dadea un om iubitor, din pacate, din cauza faptului ca e departe casa respectiva de locul unde locuiesc eu acum, si din cauza ca am serviciu, iar dupa serviciu mergeam sa iau copilul de la gradinita, nu am mai avut timpul necesar, nu am mai putut sa ajung sa verific daca sunt bine ingrijiti. Saptamana trecuta am aflat de la o vecina care statea pe langa casa cu pricina si mi-a povestit ca acel individ nu trecea cu zilele pe la casa, catelusii erau lasati des pe strada, fara mancare si apa, haratuiau toti cainii de pe strada si erau alungati si baturi. I-am sunat pe actualii proprietari sa ii trag la raspundere si ei au zis ca s-a intamplat o data sa-i scape pe strada si ca ii iau sa ii duca la tara ca nu mai are cine sa le duca mancare...ma indoiesc de acest lucru, sunt convinsa ca i-a abandonat pe camp intrucat, le-am cerut dovezi cu poze si filmari ca sunt la tara...nu a vrut sa-mi arate, au zis sa nu-l mai deranjez ca ma da in judecata, mai mult, am aflat ca unul dintre catelusi murise si l-au aruncat peste gard la vecinul.
Tare as vrea sa fie pedepsiti si sa-mi aduca inapoi catelusii luati, sa le gasesc stapani care sa-i iubeasca.
Va rog din suflet sa-mi spuneti ce demers legal pot sa fac pentru a le face dreptate acestor fiinte nevinovate.
p.s. au zis ca la tara i-au transportat in portbagaj si tare mi-e teama ca au murit sufocati...
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
20:14, 21 Iunie 2018