avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Munca in folosul comunitatii - sa fie transformata in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Munca in folosul comunitatii - sa fie transformata in amenda

Buna seara,

Am de prestat munca in folosul comunitatii de 30 de zile pe care am inceput sa o prestez la sfarsitul lunii Ianuarie, dar pe care insa nu am timp sa o termin.
As vrea sa transform aceasta munca in folosul comunitatii in amenda, pe care, in functie de cuantumul acesteia, as putea sa o platesc destul de rapid.
Intrebarea mea : Este posibil sa fac acest lucru fara a avea mai tarziu alte repercursiuni? As vrea, daca se poate, prin plata acestei amenzi sa inchei definitiv toate "socotelile" mele cu aceasta problema.

Multumesc in avans pentru raspunsul oferit!

Alte discuții în legătură

Cum solicit inlocuirea amenzii contraventionale cu munca in folosul comunitatii? aidu aidu Am omis sa solicit in timpul procesului, iar instanta mi-a respins apelul. Mai pot acum solicita, spre exemplu prin contestatie la executare, sa fie ... (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunitatii - cine poate solicita si pentru ce. giv giv Daca o persoana fizica datoreaza fiscului o suma de bani pe care nu o poate plati ce reprezinta cheltuieli de judecata sau o amenda pentru ca nu a depus in ... (vezi toată discuția)
Muncă în folosul comunității versus plata amendă bună ziua, ... Daria B. Daria B. Muncă în folosul comunității versus plata amendă Bună ziua, Am pierdut un proces intentat pentru o amendă abuzivă pe care am primit-o anul ... (vezi toată discuția)