avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este corect???
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este corect???

Buna..sunt in Germania de 3 luni si inca nu lucrez .am vorbit la o firma sa ma angajez dar nu cu norma intreaga ci la 450€/luna dar inca nu m.a angajat ca ma obliga firma sa.mi platesc singura la AOK(182€/luna) si nu am toate hartiile de acolo,ptr ca AOK ul mi a cerut E104. In Ro am lucrat pana pe 09.02.2018 asa apare si in E104 dar eu am ajuns in Germania pe 05.04.2018. Acum mi.a venit hartie ca sunt datoare la AOK incepand cu data de 10.02.2018. Cum este posibil sa ma oblige sa platesc la Aok din februarie daca eu am ajuns in Germania in aprilie???? Eu nu lucrez inca,dar sa zicem ca platesc de la data in care am ajuns in aceasta tara..dar de ce sa platesc perioada in care am fost in Romania ????eu in februarie nici nu stiam ca voi ajunge in Germania,de ce sa platesc????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:55, 22 Iunie 2018
Luati legatura,pentru a primi indrumare ,si cu Biroul ataşatului pentru probleme de muncă și sociale pentru RF Germania și Austria
Dna. Ioana Manole
Ataşat pentru probleme de muncă și sociale
Tel: + 49 (0)30 212 39 108
Fax: +49 (0)30 212 39 399
E-mail: berlin.social@mae.ro
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Germania David1234 David1234 am si eu o problema am muncit in germania pana anu trecut in februarie in germania iar acum eu si sotia mea neam trezit cu plicuri ca avem de platit la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,dacă fiul meu care este studenta ramas repetent ,mai ... Aurora Jantea Aurora Jantea Bună ziua,dacă fiul meu care este studenta ramas repetent ,mai poate beneficia de alocația din germania? (vezi toată discuția)
Social în germania Gabi.. Gabi.. Buna seara am si eu nevoie de ajutor lucrez de aproape un an in germania cu o firma romaneasca si vreau sa ami iau familia cu mine eventual sa ma mut acolo ... (vezi toată discuția)