avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Este permisa rezemarea de gard a unor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Este permisa rezemarea de gard a unor materiale,obiecte?

Situatia este urmatoarea:

Intre mine și vecin exista un gard construit din sirma.Vecinul a rezemat de gard anumite obiecte precum:rame de ferestre și uși scoase din uz,niste tevi din PVC,geamuri.Gardul este din sirma și sub greutatea materialelor, sirma se poate rupe sau deforma inclusiv și stilpii gardului se pot strimba ducind în cele din urma la strimbarea gardului, linia de proprietate situata pe linia gardului nemaifiind una dreapta ci una strimba. Este permisa rezemarea acestor materiale pe gard?Multumesc!

Alte discuții în legătură

gard si autorizari ioanandrei ioanandrei Va rog, 1. construirea unui gard format din stilpi din teava rotunda metalica si panouri de sirma , necesita autorizatie de constructie ?( stilpii vor fi ... (vezi toată discuția)
Am un gard din placi de beton construit intre teren și terenul ... col409 col409 Am un gard din placi de beton construit intre teren și terenul alăturat edificat exclusiv cu fondurile proprii și pe terenul meu, conform proiect și ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de ... ValiBratan ValiBratan Bună ziua! În casa părintească nu mai locuiește nimeni de vreo 4 ani, părinții fiind decedați. Din motive obiective, moștenirea nu a putut fi ... (vezi toată discuția)