avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un gard din placi de beton construit intre teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un gard din placi de beton construit intre teren și terenul ...

Am un gard din placi de beton construit intre teren și terenul alăturat edificat exclusiv cu fondurile proprii și pe terenul meu, conform proiect și contract cu firmă. Vecina își rezemă de gard tot felul de obiecte, materiale de construcții, lemne, crengi etc. Este legal? Este vreo problemă de mediu? Este vreun pericol de incendiu sau de altă natură? Există legal o distanță față de gardul meu in care doamna să își depoziteze resturile?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:30, 14 Iulie 2023
Dacă este pe terenul ei nu văd ce problemă ar fi, inclusiv pentru dvs.
Scuzati-ma, dar gardul este pe terenul meu, nu al ei, a fost edificat pe baza autorizației de construire și este intabulat și înscris în cartea funciară. Femeia își rezemă materialele de gardul meu. Vrea să își construiască o magazie și să se lipească de gardul meu. Ce autoritate a statului român mă poate sprijini, vă rog? Mulțumesc

Adrian ALBU a scris:

Dacă este pe terenul ei nu văd ce problemă ar fi, inclusiv pentru dvs.

Nu vorbeam de gard, vorbeam de faptul că locul unde își pune lucrurile este terenul ei...Poate nu am înțeles bine situația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

inaltare nivel teren - obligatii ape pluviale auricap auricap Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie; vecinul meu a inaltat nivelul terenului sau si acum toata apa de la ploi ajunge in gradina mea. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Inaltare nivel teren - obligatii ape pluviale auricap auricap Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie; vecinul meu a inaltat nivelul terenului sau si acum toata apa de la ploi ajunge in gradina mea. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Între terenul pe care ne-am construit casa și terenul unei ... col409 col409 Între terenul pe care ne-am construit casa și terenul unei femei, am construit, de asemenea pe banii noștri integral, un gard din placi de beton pe toată ... (vezi toată discuția)