avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cand este nevoie de casa de marcat?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cand este nevoie de casa de marcat?

Buna ziua,

Lucrez la o firma de productie cu vanzare in format contract+factura (cea mai mare parte fiind B2B) si dorim sa deschid in viitorul apropiat si un magazin online unde am vinde direct catre client (in cantitati mici).

1. Pentru a putea vinde in aceasta formula este necesara casa de marcat sau este de ajuns factura si chitanta? (mentionez ca vanzarile direct catre client nu sunt atat de frecvente- nu zilnic, si cu toate astea am inteles ca trebuie scos Z-ul zilnic chiar daca zile la rand acesta este 0)

2.Mai mult decat atat am fost invitati sa participam cu stand cu vanzare in cadrul unui eveniment in care se practica varianta de vanzare cu tokenuri. Pentru vanzari ambulante ocazionale este nevoie de alt tip de casa de marcat? de asemenea trebuie inregistrat un nou cod CAEN?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua,se da urmatoarea situatie : detin un magazin online, ... adda1592 adda1592 Buna ziua,se da urmatoarea situatie : Detin un magazin online, cod caen 4791. Stand la țara,mai am vecini, cunostiinte, prieteni care doresc sa ... (vezi toată discuția)
Facturare catre angajati amalianeag amalianeag Mai am o intrebare: Firma noastra are ca obiect de activitate productia si factureaza produsele catre firme, nu se desfasoara vanzare cu ... (vezi toată discuția)
Necesara casa de marcat? Tudor.M Tudor.M Buna ziua, Sunt nou pe forum si am cateva nelamuriri pentru care va cer ajutorul. Am deschis de curand un P.F.A cod caen 4791 (comercializez suplimente ... (vezi toată discuția)