avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Plata unei amenzi ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Plata unei amenzi ...

Buna ziua , am si eu o nelamurire privind plata unei amenzi data de catre jandarmerie in legatura cu , consumul de bauturi alcoolice in spatiu public . Am luat 100 de ron amenda si as dori sa achit jumatate din ea , ea nefiind cu 48 h , dublarea ei , ajungand la 200 ron , este taiat acel 48 h .
Patronul unde lucrez , ne va mari salariile in curand si nu as vrea sa afle despre ea . Neachitarea ei in integral , mai apare la ANAF , Finante ...
Astept un raspuns ...

Alte discuții în legătură

Plata unei amenzi la jumatate din suma totala ,data de catre jandarmerie ! VictorAnonim VictorAnonim Salutare , acum o luna in urma am luat o amenda de la Jandarmerie , pentru ca am consumat alcool in fata unui bar care nu avea terasa , iesisem sa vorbesc cu ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru tulburarea linistii si ordinii publice. pot sa achit jumatate din minim? BalescuDaniel BalescuDaniel am luat o amenda pt tulburarea linistii publice in valuare de 200 ron . as vrea sa stiu daca o achit in 48 de ore , platesc jumate , adica 100 ron ?..sau acest ... (vezi toată discuția)
Plata amenzii contraventionale barnex barnex Am 2 intrebari: 1. Este adevarat ca daca depun o contestatie in termen de 48 ore de la intocmirea PV , atunci in cazul in care pierd eventual procesul, ... (vezi toată discuția)