avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatie europeana
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatie europeana

Buna ziua...Ma intereseaza anumite aspecte ale alocatiei europene...Am un baietel de 6 ani...Sunt divortata de tatal lui din 2016...Pana in urma cu o luna...nu a participat la intretinerea copilului..Acum lucreaza peste hotare,in Germania..Imi tot spune ca poate beneficia copilul de alocatie de acolo..Din ce am citit pe net,ar trebuii ca eu sa renunt la cea din Romania...Nedumeririle mele sunt urmatoarele....
El nu are custodie comuna cu mine....Eu nu am de gand sa plec din tara..Daca copilul are dreptul..........Alocatia va venii pe numele meu,desii eu nu lucrez in afara tarii noastre??.
In cazul in care...el ramane fara serviciu legal acolo,banuiesc ca nu voi mai primii aceasta alocatie,eu imi pot obtine din nou alocatia de aici?Ce demersuri ar trebuii sa fac?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil si alocatie copil in strainatate elenailie elenailie Buna ziua, am si eu urmatoarele intrebari : Eu sunt in concediu crestere copil si beneficiez de indemnizatie, am optat pentru varianta pana la doi ani. ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor cu un parinte angajat in germania iolaru iolaru Fostul meu sot se afla in Germania, cu actuala lui familie, unde lucreaza, cu contract de munca. Am aflat recent de la o cunostinta al carei sot lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat incasata in germania de catre fostul sot, nu a ajuns niciodata la copii!!! dia_dia45 dia_dia45 buna, v-as ruga sa ma consiliati in legatura cu o problema mai dificila...!!! Sunt divortata de fostul sot de 5 ani aprox, iar el lucreaza legal de mai bine ... (vezi toată discuția)