avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CERTIFICAT DE INCADRARE IN GRAD HANDICAP
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CERTIFICAT DE INCADRARE IN GRAD HANDICAP

Buna ziua,

Am prezentat la DGSPAC Constanta certificatul de incadrare in grad handicap, emis de ei in 1997 (in 1997 ei se numeau DIRECTIA DE MUNCA SI PROTECTIE SOCIALA);. Acest certificat constata capacitate de munca pierduta jumatate,fiind valabil permanent, nerevizuibil. Boala este nevrita acustica, grad 3 invadiliditate in 1997. Certificatul este semnat de un doctor SANDU EUGEN LUCIAN din Comisia expertiza medicala in medicina muncii.
Nu vor sa imi accepte certificatul pentru indemnizatie aferenta handicap mediu si ma pun sa fac alt dosar pentru obtinere certificat handicap nou.
E corect sa fac alt dosar? Certificatul meu, daca e permanent ,nu e valabil?
Multumesc mult !

Alte discuții în legătură

Handicap mediu (grad 3 invaliditate) KITTAMMY72 KITTAMMY72 Buna ziua, Am certificat de incadrare in grad 3 handicap nerevizuibil din 1997. Nu am primit niciodata indemnizatia. Pot solicita acum retroactiv sumele ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana cu handicap accentuat aj aj Buna ziua. Se poate angaja cu CIM o persoana cu certificat de incadrare in grad de handicap, cu urmatoarele precizari: - diagnostic deficienta functionala - ... (vezi toată discuția)
Legalitate reevaluare persoana cu handicap. Danny86 Danny86 Sunt persoana cu certificat de handicap grav din anul 2001 pana in anul 2007, cand am primit un certificat cu valabilitate permanenta, valabil si in ... (vezi toată discuția)