avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... HANDICAP MEDIU (GRAD 3 INVALIDITATE)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

HANDICAP MEDIU (GRAD 3 INVALIDITATE)

Buna ziua,

Am certificat de incadrare in grad 3 handicap nerevizuibil din 1997.
Nu am primit niciodata indemnizatia.
Pot solicita acum retroactiv sumele cuvenite de la infiintarea legii in 2006?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: KITTAMMY72 , utilizator 17:24, 19 Iunie 2018
Nu mai aveti cum sa solicitati retroactiv din 2006 indemnizatia.
Buna ziua,

Permiteti-mi inca o intrebare.
Am prezentat la DGSPAC Constanta certificatul de incadrare in grad handicap, emis de ei in 1997 (in 1997 ei se numea DIRECTIA DE MUNCA SI PROTECTIE SOCIALA);. Acest certificat constata capacitate de munca pierduta jumatate,fiind valabil permanent, nerevizuibil. Boala estenevrita acustica, grad 3 invadiliditate in 1997. Certificatul este semnat de un doctor SANDU EUGEN LUCIAN din Comisia expertiza medicala in medicina muncii.
Nu vor sa imi accepte certificatul si ma pun sa fac alt dosar pentru obtinere certificat handicap.
E corect sa fac alt dosar?
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de incadrare in grad handicap KITTAMMY72 KITTAMMY72 Buna ziua, Am prezentat la DGSPAC Constanta certificatul de incadrare in grad handicap, emis de ei in 1997 (in 1997 ei se numeau DIRECTIA DE MUNCA SI ... (vezi toată discuția)
Sistarea indemnizatiei de handicap permanent LauraGI LauraGI Buna ziua, In urma cu 20 de ani, in urma unui accident bunicii mele i s-a inlocuit femurul cu o proteza, iar de atunci pentru a se putea deplasa utilizeaza un ... (vezi toată discuția)
Cer o lamurire! danpower danpower Sotia mea are gradul de handicap accentuat permanent nerevizuibil,ea are dreptul de a lucra cu mine cu contract de munca chiar daca primeste indemnizatia? (vezi toată discuția)