avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cer o lamurire!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cer o lamurire!

Sotia mea are gradul de handicap accentuat permanent nerevizuibil,ea are dreptul de a lucra cu mine cu contract de munca chiar daca primeste indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:59, 9 Octombrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Persoanele cu handicap pot fi încadrate în muncă conform pregătirii lor profesionale şi capacităţii de muncă, atestate prin certificatul de încadrare în grad de handicap, emis de comisiile de evaluare de la nivel judeţean sau al sectoarelor municipiului Bucureşti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la munca GHEORGHE CARMEN GHEORGHE CARMEN Dacă sunt persoana cu certificat de handicap gr 1 nerevizuibil, am dreptul sa lucrez la program de 8 ore? (vezi toată discuția)
Am voie sa lucrez? ely8 ely8 Persoana adulta, grad 2 accentuat. As dori da lucrez, Mi se da voie sa fiu salariata si in ce conditii? adica voi pierde indemnizatia de 274 daca voi lucra? (vezi toată discuția)
Angajare persoana cu handicap grav Gigi-Mihai Gigi-Mihai Buna ziua. Sunt o persoana cu handicap grav, cu indemnizatie de insotitor nerevizuibila. Am 24 de ani, am terminat o scoala postliceala de farmacie iar in ... (vezi toată discuția)